Hỏi Đáp cùng chuyên gia tư vấn BUONA
Hướng dẫn sử dụng chuyên mục hỏi đáp
Thông tin trong chuyên mục chỉ mang tính chất tham khảo, việc điều trị cần liên hệ với bác sỹ để có thông tin chính xác.
- Trước khi đặt câu hỏi mới, hãy sử dụng chức năng " Tìm câu hỏi" để tìm câu hỏi tương tự
- Sử dụng chức năng " Kiểu sắp xếp" để sắp xếp hiển thị câu hỏi theo thứ tự mong muốn
- Bấm vào nút " Đặt câu hỏi" để gửi câu hỏi.
- Việc bình luận, bình chọn sẽ giúp bạn tích điểm và được ưu tiên trả lời khi đặt câu hỏi
- Những câu hỏi, comment không phù hợp sẽ không được đăng hoặc bị xóa bởi ban Quản trị, nick comment có thể bị khiển trách hoặc xóa nick tùy theo mức độ nghiêm trọng của vi phạm.
Xin chào Buona,
Con trai tôi 2 tuổi, bé bị viêm mũi dị ứng từ bé. Hiện tại bé đã 2 tuổi nhưng thường xuyên bị viêm mũi dị ứng vào thời điểm giao mùa, hoặc mùa thu – đông. Bệnh ảnh hưởng nhiều đến khả năng hô hấp và phát triển của cháu. Vì vậy, tôi muốn sử dụng sản hẩm Nebial KIT để vệ sinh mũi cho bé hàng ngày, xin vui lòng tư vấn cách thức sử dụng?
4045 answers
ТУТ НЕ СПРАВОЧНАЯ
—
Вы не правы. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. car in garage, i keep my car the garage not the street ответы и http://mak86.ml/home.php?mod=space&uid=2530846&do=profile&from=space garage buy car
Lying down and vomiting between courses: This is how Ancient Romans would feast
[url=https://rutor24x7to.top]rutor8.com[/url]
Imagine, if you will, the most glorious festive feast, with an oversize turkey, stuffing two ways, holiday ham, the requisite fixings and at least half a dozen pies and cakes. That may all sound grand — that is, until you consider the extravagant displays of the ancient Roman banquet.
Members of the Roman upper classes regularly indulged in lavish, hours-long feasts that served to broadcast their wealth and status in ways that eclipse our notions of a resplendent meal. “Eating was the supreme act of civilization and celebration of life,” said Alberto Jori, professor of ancient philosophy at the University of Ferrara in Italy.
https://rutorcoolfldlmrpalkmfklw3nyzad6b6fycdtof3xbnixkerr47udyd.com
rutorcoolfldlmrpalkmfklw3nyzad6b6fycdtof3xbnixkerr47udyd onion
Ancient Romans enjoyed sweet and salty concoctions. Lagane, a rustic short pasta usually served with chickpeas, was also used to make a honey cake with fresh ricotta cheese. The Romans used garum, a pungent, salty fermented fish sauce for umami flavor in all dishes, even as a dessert topping. (For context, garum has a similar flavor profile and composition to current-day Asian fish sauces such as Vietnam’s nuoc mam and Thailand’s nam pla.) The prized condiment was made by leaving fish meat, blood and guts to ferment inside containers under the Mediterranean sun.
Game meat such as venison, wild boar, rabbit and pheasant along with seafood like raw oysters, shellfish and lobster were just some of the pricey foods that made regular appearances at the Roman banquet.
What’s more, hosts played a game of one-upmanship by serving over-the-top, exotic dishes like parrot tongue stew and stuffed dormouse. “Dormouse was a delicacy that farmers fattened up for months inside pots and then sold at markets,” Jori said. “While huge quantities of parrots were killed to have enough tongues to make fricassee.”
https://rutor24x7to.top
rutor24
Giorgio Franchetti, a food historian and scholar of ancient Roman history, recovered lost recipes from these repasts, which he shares in “Dining With the Ancient Romans,” written with “archaeo-cook” Cristina Conte. Together, the duo organize dining experiences at archaeological sites in Italy that give guests a taste of what eating like a Roman noble was all about. These cultural tours also delve into the eyebrow-raising rituals that accompanied these meals.
top online canadian pharmacies
https://canadianpharmacypoint.com/
[url=https://canadianpharmacypoint.com/]online drugstore reviews[/url]
Trạng thái câu hỏi